Uitvaart Gouda of een overlijden in Gouda

Wij verzorgen al 20 jaar uitvaarten in Gouda en omgeving.

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Gouda contact met ons opnemen op telefoonnummer:

0182-373899

Dit nummer is vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen.

Uitvaart Gouda

Wij hebben 15 jaar expertise in het verzorgen van uitvaarten in Gouda. Of het nu gaat om een crematie of een begrafenis in Gouda of een uitvaart vanuit de kerken in Gouda dan kunnen wij u van dienst zijn. De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging bieden betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Begraven & cremeren in Gouda

Begraven en cremeren in Gouda kan onder andere op de volgende locaties:
- Begraafplaats en crematorium Yarden IJsselhof aan de Goejanverwelledijk in Gouda is de belangrijkste locatie voor de Goudse uitvaarten.
- De Rooms Katholieke begraafplaats van Gouda aan de Graaf Florisweg biedt naast familiegraven en algemene graven ook een prachtige Kapel voor het houden van de uitvaartdienst (hier kan echter geen Heilige Mis worden opgedragen).

Opbaren in Gouda

Opbaarlocaties:
- In de zorginstellingen is opbaren in overleg met het betreffende huis geen enkel probleem.
- Er zijn diverse rouwcentra waar opbaring inclusief gebruik van een 24 uur toegankelijke familiekamer tot de mogelijkheden behoort.
- En vanzelfsprekend kunnen wij voor u de laatste verzorging en opbaring thuis verzorgen.

Indien u meer informatie wenst over:
• De uitvaart in Gouda
• Rouwvervoer, rouwauto, rouwkoets en volgauto’s
• Kerkelijke uitvaarten
• Rouwdrukwerk of
• Laatste verzorging van de overledene
• Nazorg aan nabestaanden
• Advies over uitvaartverzekeringen
• Advies over grafstenen, urnen en andere gedenkvormen
Dan kunnen wij u vanzelfsprekend persoonlijk adviseren.

Begraafplaatsen Gouda

Gouda kent een tweetal begraafplaatsen en een enorm scala aan uitvaart mogelijkheden, teveel om hier op te noemen. In een persoonlijk gesprek kunnen we op basis van uw wensen en voorkeuren bepalen welke begraafplaatsen in Gouda geschikt kunnen zijn om te gebruiken.

Kosten van een uitvaart in Gouda

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Gouda vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

In geval van overlijden in Gouda kunt u ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer:

0182-373899

Ook wanneer u meer algemene vragen heeft.

Terug naar de homepage voor uitvaart Gouda