Overlijden in Moordrecht

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Moordrecht contact met ons opnemen op telefoonnummer:

0182-373899

Dit nummer is vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen. De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging biedt betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Uitvaart Moordrecht

Indien de uitvaart in Moordrecht plaatsvindt dan zijn er tal van mogelijkheden voor de opbaring, voor de uitvaartplechtigheid of de kerkdienst en de begrafenis. Cremeren is in Moordrecht zelf niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard gebruik maken van crematoria zoals bijvoorbeeld het Dela crematorium in Schollevaar Capelle aan den IJssel of Yarden crematorium IJsselhof in Gouda.

In Moordrecht zijn vijf Kerken, drie begraafplaatsen en diverse locaties voor de opbaring, plechtigheid en condoleance:

De Kerken:
- Beth-El kerk, Kerklaan
- Dorpskerk, Kerkplein
- Molukse kerk, Prinses Margrietstraat
- Rooms Katholieke kerk St. Joh. Onthoofding, Oosteinde
- Ontmoetingskerk, Molenlaan

Begraafplaatsen Moordrecht

De Begraafplaatsen:
- Rooms Katholieke begraafplaats aan het Oosteinde
- algemene begraafplaats, "Oude" begraafplaats, Julianastraat
- algemene begraafplaats, Nieuwe begraafplaats, Middelweg

Cremeren vanuit Moordrecht

Dichtstbijzijnde Crematorium:
- Crematorium IJsselhof in Gouda
- Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel

Opbaren in Moordrecht

Opbaarlocaties:
- De rouwkamer van De Haan Rijkaart van Cappellen welke zich in het De Zespunt aan Molenlaan 1a in Moordrecht bevindt. Tevens kunt u hier gebruik maken van tal van cateringfaciliteiten die De Zespunt aanbiedt.
- De gemeentelijke aula aan de Middelweg
- en vanzelfsprekend kunnen wij de ppbaring thuis verzorgen.

Kosten van een uitvaart in Moordrecht

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Moordrecht vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

Terug naar de homepage voor uitvaart Moordrecht