Overlijden in Rotterdam

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Rotterdam contact met ons opnemen op telefoonnummer:

010-4585098

Dit nummer is vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen. De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging bieden betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Uitvaart Rotterdam

Indien de uitvaart in Rotterdam zal plaatsvinden zijn er tal van mogelijkheden. In Rotterdam zijn diverse begraafplaatsen en crematoria. Voor de opbaring van de overledene kunt u gebruik maken van de diverse uitvaartcentra maar ook is een thuis opbaring mogelijk.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van uitvaartverzorging hebben wij naast een goede relatie met de crematoria en begraafplaatsen ook een goede band met vele kerkelijke instanties in Rotterdam en kunnen u dus ook in geval van een kerkelijke uitvaart van dienst zijn.

Begraafplaatsen Rotterdam

Rotterdam kent een veelvoud aan begraafplaatsen en mogelijkheden, teveel om hier op te noemen. In een persoonlijk gesprek kunnen we op basis van uw wensen en voorkeuren bepalen welke begraafplaatsen in Rotterdam voor u geschikt kunnen zijn.

Cremeren Rotterdam

Rotterdam kent zelf een tweetal crematoria maar ook in omliggende plaatsen is het mogelijk de crematie te laten plaatsvinden. U bepaalt zelf waar de uitvaart moet gaan plaatsvinden.

Opbaren in Rotterdam

Opbaarlocaties:
- In de zorginstellingen is opbaren in overleg met het huis doorgaans geen probleem.
- Er zijn diverse rouwcentra (bijvoorbeeld: Het uitvaartcentrum van Monuta van der Toorn aan de J. Dutilhweg, de centra van Van der Spek Uitvaart maar ook Monuta Memorium aan de Langenhorst/Slinge en Goetzee Dela behoren tot de mogelijkheden) waar opbaring inclusief gebruik van een 24 uur toegankelijke familiekamer (indien aanwezig) tot de mogelijkheden behoort.
- En vanzelfsprekend kunnen wij voor u de laatste verzorging en opbaring thuis verzorgen.

Kosten van een uitvaart in Rotterdam

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Rotterdam vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

Indien u meer informatie wenst over:
- De uitvaart in Rotterdam
- Rouwvervoer, rouwauto, rouwkoets en volgauto’s
- Kerkelijke uitvaarten
- Rouwdrukwerk of
- Laatste verzorging van de overledene
- Nazorg aan nabestaanden
- Advies over uitvaartverzekeringen
- Advies over grafstenen, urnen en andere gedenkvormen
Dan kunnen wij u vanzelfsprekend adviseren.

In geval van overlijden in Rotterdam kunt u ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer:

010-4585097

Ook wanneer u meer algemene vragen heeft.

Terug naar de homepage voor uitvaart Rotterdam