Overlijden in Reeuwijk

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Reeuwijk contact met ons opnemen op telefoonnummer:

0182-373899

Dit nummer is vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen.

Uitvaart Reeuwijk

Wij hebben ruime ervaring bij het verzorgen van uitvaarten in Reeuwijk en omgeving. De gemeente Reeuwijk, onderverdeeld in Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp en het buurtschap Sluipwijk in het Reeuwijkse plassengebied, kent diverse begraafplaatsen. Meest bekend zijn de Algemene begraafplaats aan de Schinkeldijk (Tempel) en de Rooms-Katholieke begraafplaats in Reeuwijk-Dorp. Sinds 2008 kan er ook weer begraven worden op het Algemene kerkhof van de Hervormde Gemeente (’s-Gravenbroekseweg) in Sluipwijk. U kunt voor meer informatie over deze begraafplaats telefonisch contact opnemen met de kerkrentmeester dhr. A. Oosterwijk tel. 0182-396093

De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging bieden betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Cremeren in Reeuwijk

Cremeren is in Reeuwijk zelf niet mogelijk. In geval van crematie is het meest voor de hand liggend gebruik te maken van het crematorium Yarden IJsselhof in Gouda, Crematorium Alphen aan den Rijn, Crematorium Monuta Meerbloemhof in Zoetermeer of bijvoorbeeld het Dela Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel.

Opbaren in Reeuwijk

Het opbaren van de overledene kan vanzelfsprekend thuis of elke andere locatie naar keuze gebeuren. Het Stiltecentrum van De Reehaven & De Ravenhorst van zorgpartners Midden Holland is een veel gekozen rouwkamer. Dankzij onze jarenlange ervaring met uitvaarten in Reeuwijk zijn wij bekend met alle plaatselijke gebruiken. Wij kunnen, ongeacht of u wel of geen uitvaartverzekering hebt, de uitvaart, begrafenis of crematie in Reeuwijk en omliggende dorpen voor u verzorgen.

Indien u meer informatie wenst over:
- De uitvaart in Reeuwijk
- Rouwvervoer, rouwauto, rouwkoets en volgauto’s
- Kerkelijke uitvaarten
- Rouwdrukwerk of
- Laatste verzorging van de overledene
- Nazorg aan nabestaanden
- Advies over uitvaartverzekeringen
- Advies over grafstenen, urnen en andere gedenkvormen
Dan kunnen wij u vanzelfsprekend adviseren.

Begraafplaatsen Reeuwijk

Reeuwijk kent een aantal verschillende mogelijkheden qua begraafplaatsen. In een persoonlijk gesprek kunnen we op basis van uw wensen en voorkeuren bepalen welke begraafplaatsen in Reewijk en omgeving geschikt kunnen zijn om te gebruiken.

Kosten van een uitvaart in Reeuwijk

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Reeuwijk vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

In geval van overlijden in Reeuwijk kunt u ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer:

0182-373899

Ook wanneer u meer algemene vragen heeft.

Terug naar de homepage voor uitvaart Reeuwijk