Overlijden in Waddinxveen

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Waddinxveen contact met ons opnemen op telefoonnummer:

0182-373899

Dit nummer is vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen. De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging bieden betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Uitvaart Waddinxveen

Wij hebben ruime ervaring bij het verzorgen van uitvaarten in Waddinxveen en omgeving. Wij kunnen voor u een thuisopbaring verzorgen of u kunt voor de opbaring en de condoleance gebruik maken van het uitvaartcentrum Gouwehof aan de Alberdingk Thijmlaan. Vanuit dit rouwcentrum kan de begrafenis plaatshebben op de Algemene begraafplaats Thijmhof.

Ook met de diverse Kerkgenootschappen in Waddinxveen hebben wij ruime ervaring.

Cremeren Waddinxveen

Cremeren is zoals u weet in Waddinxveen niet mogelijk. Meest voor de hand ligt gebruik te maken van crematorium IJsselhof in Gouda, crematorium Alphen aan den Rijn of Meerbloemhof in Zoetermeer. Uiteraard bepaalt u zelf waar de uitvaart plaats zal vinden.

Opbaren in Waddinxveen

Het opbaren van de overledene kan vanzelfsprekend thuis of elke andere locatie van keuze (ROuwcentrum Gouwehof aan de A. Thijmlaan) gebeuren. Ook opbaring in zorgcentra of opbaring in Gouda met gebruik van een familiekamer die 24 uur per dag toegankelijk is behoort tot de mogelijkheden.

Begraafplaatsen Waddinxveen

Waddinxveen kent een aantal verschillende mogelijkheden qua begraven. In een persoonlijk gesprek kunnen we op basis van uw wensen en voorkeuren bepalen welke begraafplaatsen in Waddinxveen en omgeving geschikt kunnen zijn om te gebruiken.

Kosten van een uitvaart in Waddinxveen

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Waddinxveen vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

In geval van overlijden in Waddinxveen kunt u ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer:

0182-373899

Ook wanneer u meer algemene vragen heeft.

Terug naar de homepage voor uitvaart Waddinxveen