Overlijden in Zevenhuizen-Moerkapelle

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Zevenhuizen-Moerkapelle contact met ons opnemen op telefoonnummer:

0182-373899 of 010-4585098

Deze nummers zijn vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen. De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging bieden betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Uitvaart Zevenhuizen-Moerkapelle

Indien de uitvaart in Zevenhuizen - Moerkapelle plaatsvindt dan zijn er tal van mogelijkheden voor de opbaring, voor de uitvaartplechtigheid of de kerkdienst en de begrafenis. Cremeren is in Zevenhuizen - Moerkapelle niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard gebruik maken van crematoria zoals bijvoorbeeld het crematorium in Capelle aan den IJssel en andere crematoria in de regio.

In Zevenhuizen Moerkapelle zijn diverse Kerken, drie begraafplaatsen en diverse locaties voor de opbaring, plechtigheid en condoleance:

Begraafplaatsen Zevenhuizen-Moerkapelle

De Begraafplaatsen:
- Algemene begraafplaats, Zuidplasweg 3 Zevenhuizen
- Algemene begraafplaats Westhage, Akkerweg 84 Moerkapelle
- Algemene begraafplaats Moerhage, Beatrixlaan 2 Moerkapelle
(Hier kunnen geen urnen bijgezet worden. Er worden geen nieuwe graven meer uitgegeven. Er is hier geen aula.)

Cremeren vanuit Zevenhuizen-Moerkapelle

Crematorium:
- Crematorium Schollevaar in Capellen aan den IJssel en de andere crematoria in de regio.

Opbaren in Zevenhuizen-Moerkapelle

Opbaarlocaties:
- In de zorginstellingen is opbaren in overleg met het huis doorgaans geen probleem.
- De rouwkamer van De Haan Rijkaart van Cappellen welke zich in De Zespunt bevindt aan Molenlaan 1a in Moordrecht bevindt. Tevens kunt u hier gebruik maken van tal van cateringfaciliteiten die De Zespunt aanbiedt.
- De gemeentelijke aula aan de Zuidplasweg te Zevenhuizen
- En vanzelfsprekend kunnen wij voor u de laatste verzorging en opbaring thuis verzorgen.

Uitvaartverzorging in Zevenhuizen-Moerkapelle, relevante weblinks

Relevante links:
-Gemeente Zuidplas:
www.zuidplas.nl
- Marcantus, Christelijk Vocaal Ensemble:
https://marcantus.nl
- Crematorium Capelle Schollevaar:
https://crematoriabest.nl/crematoriumcapelle/index.htm

Kosten van een uitvaart in Zevenhuizen-Moerkapelle

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Zevenhuizen-Moerkapelle vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

Terug naar de homepage voor uitvaart Zevenhuizen-Moerkapelle