Overlijden in Gouderak

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Gouderak contact met ons opnemen op telefoonnummer:

0182-373899

Dit nummer is vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen. De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging bieden betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Uitvaart Gouderak

Als voormalig inwoner van Gouderak ben ik, Michel de Haan, uiteraard bekend met de lokale gebruiken binnen het Dorp. Wanneer u kiest voor het opbaren van de overledene thuis, in Het Baken, het Dorpshuis of in de aula van de Algemene begraafplaats kunnen wij dat uiteraard voor u verzorgen.

Cremeren Gouderak

Cremeren is zoals u weet in Gouderak zelf niet mogelijk. Meest voor de hand ligt gebruik te maken van crematorium IJsselhof in Gouda, crematorium Alphen aan den Rijn, crematorium Hofwijk in Rotterdam of Meerbloemhof in Zoetermeer. Uiteraard bepaalt u zelf waar de uitvaart plaats zal vinden.

Begraafplaatsen Gouderak

Gouderak (en Lageweg / Ouderkerk) kent een aantal verschillende mogelijkheden qua begraafplaatsen. In een persoonlijk gesprek kunnen we op basis van uw wensen en voorkeuren bepalen welke begraafplaatsen in Gouderak en omgeving geschikt kunnen zijn om te gebruiken.

Opbaren in Gouderak

Het opbaren van de overledene kan vanzelfsprekend thuis of elke andere locatie naar keuze gebeuren. Ook opbaring in zorgcentra of opbaring in of in de buurt van Gouderak met gebruik van een familiekamer die 24 uur per dag toegankelijk is behoort tot de mogelijkheden.

Kosten van een uitvaart in Gouderak

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Gouderak vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

In geval van overlijden in Gouderak kunt u ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer:

0182-373899

Ook wanneer u meer algemene vragen heeft.

Terug naar de homepage voor uitvaart Gouderak