Overlijden in Zuidplas

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Zuidplas contact met ons opnemen op telefoonnummer:

0182-373899

Dit nummer is vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen. De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging bieden betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Uitvaart Zuidplas

Zoals u wellicht weet zijn wij gevestigd in Moordrecht, één van de Zuidplas kernen. Al vele jaren verzorgen wij uitvaarten, begrafenissen en crematies, binnen en vanuit de vier kernen van Zuidplas, Zevenhuizen-Moerkapelle, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel en kennen het gebied dus zeer goed.

Cremeren Zuidplas

Cremeren is zoals u waarschijnlijk weet in de gemeente Zuidplas niet mogelijk. Meest voor de hand ligt dan gebruik te maken van crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel, crematorium IJsselhof in Gouda, crematorium Alphen aan den Rijn of Meerbloemhof in Zoetermeer.

Begraafplaatsen Zuidplas

Zuidplas kent een aantal verschillende mogelijkheden qua begraafplaatsen. De gemeente heeft de begraafplaatsverordening in 2012 aangepast naar een éénduidg beleid voor de gehele gemeente Zuidplas. In een persoonlijk gesprek kunnen we op basis van uw wensen en voorkeuren bepalen welke begraafplaatsen in Zuidplas en omgeving geschikt kunnen zijn om te gebruiken.

Opbaren in Zuidplas

Het opbaren van de overledene kan vanzelfsprekend thuis of elke andere locatie naar keuze gebeuren. Ook opbaring in zorgcentra van Zuidplas of opbaring in Zuidplas met gebruik van een familiekamer die 24 uur per dag toegankelijk is behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard bepaalt u waar de uitvaart plaats zal vinden. Wilt u meer informatie per dorpskern kies dan uit de volgende opties:
Aanvullende informatie bij overlijden in Moordrecht
Aanvullende informatie bij overlijden in Nieuwerkerk aan den IJssel
Aanvullende informatie bij overlijden in Zevenhuizen-Moerkapelle

Kosten van een uitvaart in Zuidplas

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Zuidplas vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

In geval van overlijden in Zuidplas kunt u ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer:

0182-373899

Ook wanneer u meer algemene vragen heeft.

Terug naar de homepage voor uitvaart Zuidplas