Onze rol als uitvaartbedrijf

Onze werkwijze laat zich vooral omschrijven als persoonlijk en betrokken. Aandacht voor u als cliƫnt, vertrouwelijkheid, keuzevrijheid en transparantie zijn de kernwaarden in ons bedrijf.

Wij begeleiden u het gehele traject van de uitvaart en staan u met professionele raad en daad terzijde. Dit betekent dat wij de uitvaart samen met u gaan vormgeven en alle afspraken met andere betrokken partijen zoals bijvoorbeeld de gemeente, de kerk, de begraafplaats, het crematorium of een uitvaartcentrum voor u vastleggen. Ook kunnen wij voor u de uitvaartkist, stijlvol rouwdrukwerk en eventuele advertenties in dagbladen of in de lokale media verzorgen.Vanzelfsprekend begeleiden wij u ook op de dag van de uitvaart zelf.

Ook nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden is er nog ruimschoots contact. In de weken na de uitvaart zijn er namelijk nogal wat zaken af te ronden. Hiernaast kunnen wij u adviseren in de mogelijkheden van herdenkingsvormen (grafmonumenten, urnen, sieraden) maar kunnen u ook verder helpen met de administratieve afhandeling van het overlijden.

Aangezien kosten bij een uitvaart een belangrijke rol spelen zijn wij vanaf het begin helder en open in de kosten van onze diensten en de diensten die we inkopen en huren. Het is goed te weten dat op alles wat wij voor u regelen er door ons geen provisie/marge wordt gerekend. U betaalt aan ons een vast aanname tarief en wij rekenen andere kosten 1 op 1 aan u door.

Een aantal van de bedrijven die wij aanbevelen vindt u op de volgende pagina.