Overlijden in Zevenhuizen

Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u voor een overlijden in Zevenhuizen-Moerkapelle contact met ons opnemen op telefoonnummer:

0182-373899 of 010-4585098

Deze nummers zijn vanzelfsprekend 24 uur per etmaal voor u bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen. De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging bieden betrouwbare uitvaartverzorgers, zijn transparant in de kosten en rekenen geen provisies op ingekochte diensten of produkten. De keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Uitvaartcentrum Zevenhuizen

In Zevenhuizen is een uitvaartcentrum, welke gelegen is bij de begraafplaats aan de Zuidplasweg.

Dit uitvaartcentrum heeft een sfeervol ingerichte familiekamer, waar u 24 uur per dag terecht kunt om afscheid te nemen van uw dierbare. Dat betekent dat u een sleutel krijgt en zelf naar de familiekamer en overledene kan toe gaan wanneer u dit wenst en daarvoor geen afspraak hoeft te maken.


In het uitvaartcentrum is de mogelijkheid om een plechtigheid te houden. De aula die hiervoor beschikbaar is geeft de ruimte om 150 belangstellenden te ontvangen. De aula heeft een orgel.


Na de begrafenis kan dezelfde zaal wederom gebruikt worden voor condoleren of koffietafel. Ook een condoleance een dag of meerdere dagen voor de uitvaart kan in het uitvaartcentrum worden gehouden.

Uiteraard kan elke uitvaart plaats vinden vanuit een kerk of andere locatie in Zevenhuizen. Waarbij er dan gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheden van de betreffende locatie. Ook na de begrafenis bent u vrij om op een andere locatie uw belangstellenden te ontmoeten.

Voor een crematie kunt u terecht in een crematorium in de buurt van Zevenhuizen: denk aan crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel, Meerbloemhof in Zoetermeer of IJsselhof in Gouda.


Cremeren vanuit Zevenhuizen

Crematorium:
- Crematorium Schollevaar in Capellen aan den IJssel en de andere crematoria in de regio.

Opbaren in Zevenhuizen

Opbaarlocaties:
- In de zorginstellingen is opbaren in overleg met het huis doorgaans geen probleem.
- De rouwkamer van De Haan Rijkaart van Cappellen welke zich in De Zespunt bevindt aan Molenlaan 1a in Moordrecht bevindt. Tevens kunt u hier gebruik maken van tal van cateringfaciliteiten die De Zespunt aanbiedt.
- De familiekamer in uitvaartcentrum van Zevenuizen.
- En vanzelfsprekend kunnen wij voor u de laatste verzorging en opbaring thuis verzorgen.

Uitvaartverzorging in Zevenhuizen, relevante weblinks

Relevante links:
-Gemeente Zuidplas:
www.zuidplas.nl
- Marcantus, Christelijk Vocaal Ensemble:
http://www.marcantus.nl
- Crematorium Capelle Schollevaar:
http://www.crematoriabest.nl/crematoriumcapelle/index.htm

Kosten van een uitvaart in Zevenhuizen

De kosten van een uitvaart zijn pas goed te bepalen naar aanleiding van een gesprek. Specifiek informatie rondom de kosten bij een uitvaart in Zevenhuizen-Moerkapelle vindt u hier. Wij zullen altijd transparant zijn in de kosten die wij als uitvaartbedrijf doorbelast krijgen en aan u doorbelasten. Wij rekenen geen provisies op de diensten en produkten die wij voor u regelen. Hierdoor ontstaat een veel betrouwbaarder beeld van de werkelijke kosten van de uitvaart en worden er door ons geen extra marges aan u doorberekent. Onze vergoeding als uitvaartverzorger is voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Alle andere uitvaartkosten zullen wij 1 op 1 aan u doorrekenen zonder een winstopslag.

Indien u een uitvaartpolis heeft dan is het goed te weten dat wij alle uitvaartverzekeringen en polissen accepteren voor de betaling van de uitvaart. Samen met u en de verzekeraar zorgen we voor duidelijkheid over het verzekerde bedrag en kunnen indien gewenst voor de afhandeling zorgen.

Voor de graven gelden de tarieven van de gemeente Zuidplas. Een enkele indicatie voor de geldende tarieven in 2014:
Voor een algemeen graf betaald u een tarief van 1275.—euro , waarnaast u ook betaald voor het onderhoud van de begraafplaats. Dit bedrag ligt tussen de 500 en 775 euro afhankelijk van het termijn van het algemene graf.
Een algemeen graf kan niet verlengd worden als het huur termijn is verstreken en de gemeente mag dan de graven ruimen. Uiteraard worden nabestaanden hiervan wel op de hoogte gesteld.
Voor een eigen huur graf voor 2 personen met een periode van 20 jaar betaald u 3264, -- euro. Daarbij komen de kosten van het begraafrecht en onderhoud van de begraafplaats. U moet dan denken aan 2295,-- euro.
Een eigen huurgraf geeft de mogelijkheid tot verlenging wanneer het huurtermijn is versterken.

Terug naar de homepage voor uitvaart Zevenhuizen