Een leven lang voorbereiden

Om uw eigen afscheid naar behoren voor te bereiden is het verstandig aan uw dierbaren uw wensen te uiten. Zij weten dan wat u wel en wat u beslist niet wilt bij uw uitvaart. Wij bieden u de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek met ons in te gaan op alle mogelijkheden rondom een uitvaart en welke specifieke eigen wensen u hierbij heeft. Indien gewenst kunnen we dit op basis van uw wensen omzetten in een kosteninschatting.

Aan dit persoonlijke gesprek zijn voor u geen kosten verbonden.

Hoe zit het met mijn huidige verzekering?

Wanneer u reeds een uitvaartverzekering heeft kunnen wij via uw huidige verzekeraar de vergoedingen verwerken. Dit is ongeacht bij welke partij u verzekerd bent.

Wanneer u zelf uw keuze maakt voor een uitvaartondernemer kan de verzekeraar u een administratieve korting opleggen op het uit te keren bedrag. Indien u de uitvaart door ons laat verzorgen zullen wij uiteraard dit soort kortingen compenseren. Wij rekenen 1 basistarief, alle zaken die wij voor u inkopen worden 1 op 1 doorbelast aan u en hierop worden geen marges door ons gezet.

Voorbespreking uitvaart met terminale personen

In de loop van de jaren hebben wij ervaring opgebouwd met het voorbespreken van de uitvaart met terminale personen en hun naasten. Hierin bieden wij de mogelijkheid om de uitvaart gezamenlijk tot in detail met u voor te bereiden.