Wie zijn we?

De start

In 2010 zijn Michel de Haan en Stefan Rijkaart van Cappellen samen hun uitvaartbedrijf gestart. Michel is al werkzaam in het uitvaartvak sinds eind jaren 90 en heeft daarin in alle vormen en varianten uitvaarten begeleid, uitvaartverzorgers aangestuurd en opleidingen verzorgd in de uitvaartbranche. In 2010 is hij samen met Stefan Rijkaart van Cappellen, die zich meer op de administratieve kant van het bedrijf richt, zijn eigen bedrijf begonnen. Per eind 2011 is Annet Goedhart, als uitvaartverzorgster, in dienst gekomen om het team te versterken. Annet heeft in het verleden bij diverse uitvaartondernemingen gewerkt.

Een nieuwe aanpak in de uitvaartbranche

Reden voor een eigen bedrijf is dat de uitvaartbranche toe is aan een andere aanpak dan tot nu toe gebruikelijk is geweest. Een aanpak waarbij de nabestaanden centraal staan en waarbij transparantie, deskundigheid en vooraf duidelijkheid rondom kosten en keuzes belangrijk zijn.

1 aannametarief en geen provisies

De uitvaartverzorgers van De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging rekenen 1 vast aanname tarief voor hun werkzaamheden. Alle produkten en diensten die door ons ten behoeve van de uitvaart voor de nabestaanden worden geregeld worden 1 op 1 doorbelast en hierop worden geen extra marges gerekend.

Direct na de start van het bedrijf hebben diverse media en kranten aandacht besteed aan deze vernieuwende aanpak bij een belangrijk emotioneel moment in iemands leven.

Transparantie in dienstverlening en kosten

Door de aanpak van duidelijkheid in kosten, vakbekwaamheid en volledige keuzevrijheid groeien we nog steeds. Per eind 2011 is daarom Annet Goedhart als uitvaartverzorger gestart om het team te versterken. Annet heeft net als Michel veel ervaring opgedaan in de branche door in verschillende uitvaartbedrijven te werken en opleidingen te volgen.

Kleinschalig en kennis van gebruiken

Onze kleinschaligheid en jarenlange ervaring is onze kracht. Wij kennen de mensen en gebruiken in onze omgeving dan ook als geen ander. De ervaring varieert van het begeleiden van mensen in de regio tot grootschalige uitvaartprojecten aan toe.

Ons motto

Transpantie, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid is waar wij voor staan!